Werving & Selectie.

Hoe ga ik te werk?

ProMatch recruitment levert maatwerk en vindt voor elke functie binnen uw organisatie de juiste persoon. Na een grondige inventarisatie van het functieprofiel, uw bedrijfscultuur en het door u gewenste kandidaatprofiel, ga ik zeer actief voor u op zoek naar de juiste kandidaat. Dit houdt niet alleen in dat uw vacature via meerdere kanalen op een professionele manier online gepubliceerd wordt, maar ook dat ik de allerbeste kandidaten in de markt ga benaderen.

Tijdens het selectieproces worden kandidaten geselecteerd die zowel passen bij uw bedrijfscultuur, alsook beschikken over de gewenste ervaring en competenties. Ik verdiep me zo volledig mogelijk in de persoonlijkheid, eigenschappen, ervaring en drijfveren van de kandidaat, om zo tot een duurzame match te komen.

Wat kost het u?

ProMatch recruitment werft op basis van ‘no cure no pay’. U bent pas een vergoeding verschuldigd op het moment dat er een arbeidsovereenkomst tussen de kandidaat en uw organisatie is getekend. Deze vergoeding wordt vooraf afgestemd en bedraagt een percentage van het fulltime bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld van de kandidaat.

Scroll Up